Nyheter Forbundet bevilger penger til Haiti
Forbundet bevilger penger til Haiti PDF Skriv ut E-post
onsdag 20. januar 2010 23:00

EL & IT Forbundet har bevilget 10 000 kroner til Haiti. Pengene kanaliseres gjennom Norsk Folkehjelp til Solidar, et europeisk nettverk av folkehjelpsorganisasjoner som folkehjelpa arbeider tett med.

Telenor: Færre i Sarpsborg, flere i Gjøvik
Telenor i Sarpsborg legger ned 11 stillinger fra 1. april. Det er knappe 2 år siden forrige nedbemanning og beskjeden kom som et sjokk på de berørte. Samtidig ansetter selskapet 6 flere i Gjøvik.
De som mister jobben i Sarpsborg tilbys jobb i Gjøvik, men plasstillitsvalgt for både EL & IT Forbundet og Negotia mener det er lite sannsynlig at noen orker pendling eller flytting.
Les mer på forbundets hjemmeside.

Pressemelding fra EL & IT Forbundet:
Opplysningen AS legger ned Fagernes-avdelingen
Administrasjonen i Opplysningen AS, divisjon 1881 vil legge ned en avdeling på Fagernes og si opp 64 ansatte. - Ledelsen legger ned en hel avdeling i stedet for å redusere antall midlertidig ansatte. Det er kynisk, sier Hans O. Felix, forbundsleder i EL & IT Forbundet i en pressemelding.

Pressemelding fra EL & IT Forbundet:
Opplysningen 1881 må gjenopprette tillit
EL & IT Forbundet tar til orientering at administrerende direktør Stig Eide Sivertsen fratrer sin stilling i Opplysningen AS 1881. Nå må selskapet gjenopprette tillit i markedet og hos ansatte, skriver forbundet i en pressemelding.

Kjemper for ansattes pensjon
Pensjonsordningen til de ansatte i EDB Business Partners ansatte er ikke nødvendigvis tapt. Det kan LOs jurist Thomas Keiserud og forbundssekretær i EL & IT Forbundets forhandlingsavdeling Torbjørn Sundal fastslå, skriver Nettverk.

LO og SAMFO enige om ny hovedavtale
LO og SAMFO ble i dag ferdige med forhandlingene om en ny hovedavtale. Bl. a er tilleggsavtalen om likestilling vesentlig forsterket i den nye avtalen.
Les mer på forbundets hjemmeside.

 

 

Nyhetsbrev