Medlemsskap

EL & IT Forbundet er til for å ta vare på deg som jobber i El-, Tele og IT-bransjen. Vi har tillitsvalgte og ansatte som kjenner nettopp din bransje og vet hvor skoen trykker. Forbundet kan hjelpe deg til gode lønns- og arbeidsvilkår gjennom overenskomster, utdanning, politisk påvirkning, forsikringer og et profesjonelt støtteapparat.

Får du problemer i forhold til jobben, har vi et svært godt utbygd apparat av tillitsvalgte som står klare til å hjelpe deg. Dermed har du et hav av kunnskap til rådighet som kan hjelpe deg gjennom våre godt utbygde distriktskontorer i hele landet.

Internasjonalt engasjement er også viktig for forbundet. Gjennom medlemskap i en rekke internasjonale arbeidstakerorganisasjoner er vi aktivt med for å sikre arbeidstakeres rettigheter i et internasjonalt perspektiv. Som ansatt i El-, tele og IT-bransjen tilhører du yrkesgrupper som opplever en enorm teknisk utvikling. Det sier seg selv at det ligger en enorm utfordring i å følge med. Derfor er også en av våre viktigste arbeidsområder som forbund å sikre at du får den etter- og videreutdanningen du trenger.

Som medlem av EL & IT Forbundet betaler du 1.2% av bruttolønn i kontingent. I tillegg blir du omfattet av en obligatorisk, men gunstig forsikringsordning.

Bli medlem idag

Husk at alle feltene fylles ut.
Fornavn:
Etternavn:
Fødselsdato:
Personnummer:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Telefon (privat):
Telefon (mobil):
Telefon (jobb):
Epostadresse:
Bedriftens navn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Stillingstype:


Enkel captcha
Hva er 2+2:


Vi tilbyr

icon-ja  Faste ansatte som kan hjelpe deg.

icon-ja  Innflytelse på arbeidsplassen.

icon-ja  Advokater ved rettstvister.

icon-ja  Sikre lønns- og arbeidskår.

icon-ja  Etter- og videreutdanning.

icon-ja  Hjelp når du trenger det.

icon-ja  Møter og konferanser.

icon-ja  Forhandlingsstyrke.

Jeg vil vite mer


Jeg ønsker mer informasjon om EL og IT Forbundet Det gunstige forsikringstilbudet
Navn:
Epost: