Medlemskap
Medlemskap PDF Skriv ut E-post
onsdag 15. september 2010 15:22
EL & IT Forbundet er til for å ta vare på deg som jobber i El-, Tele og IT-bransjen. Vi har tillitsvalgte og ansatte som kjenner nettopp din bransje og vet hvor skoen trykker. Forbundet kan hjelpe deg til gode lønns- og arbeidsvilkår gjennom overenskomster, utdanning, politisk påvirkning, forsikringer og et profesjonelt støtteapparat.

Får du problemer i forhold til jobben, har vi et svært godt utbygd apparat av tillitsvalgte som står klare til å hjelpe deg. Dermed har du et hav av kunnskap til rådighet som kan hjelpe deg gjennom våre godt utbygde distriktskontorer i hele landet.

Internasjonalt engasjement er også viktig for forbundet. Gjennom medlemskap i en rekke internasjonale arbeidstakerorganisasjoner er vi aktivt med for å sikre arbeidstakeres rettigheter i et internasjonalt perspektiv. Som ansatt i El-, tele og IT-bransjen tilhører du yrkesgrupper som opplever en enorm teknisk utvikling. Det sier seg selv at det ligger en enorm utfordring i å følge med. Derfor er også en av våre viktigste arbeidsområder som forbund å sikre at du får den etter- og videreutdanningen du trenger.
 

Nyhetsbrev